Hip’N’Zo damesmode

Wat begonnen is als een incidentele kleding party in onze salon, groeide uit tot een vast (klein) kledingrekje en vervolgens naar een hele wand, gevuld met de meest leuke kledingstukken. Wij zijn ontzettend blij met deze extra aanvulling die Ylva Langkruis onze salon biedt.

Hip’N’Zo heeft een super leuke en betaalbare basis collectie. Ylva koopt de kleding in Parijs, Keulen en Amsterdam.
Haar inkoopbeleid is erop gericht dat zij van ieder kleding stuk maar een paar stuks inkoopt, zodat niemand in hetzelfde loopt. Wel zo handig in een dorp, vriendenkring of bij een bedrijf.. Ook kun je bij Ylva terecht voor de meest trendy accessoires. Soms zijn dat hoedjes, soms sjaals en soms schoenen. Je kunt altijd even binnen lopen om te kijken of er iets voor je tussen zit. Dus ook zonder afspraak bij één van de andere collega’s, ben je altijd van harte welkom!

 

Over Ylva:

Ruim vier jaar geleden startte Ylva haar bedrijf Hip ‘N’ Zo. Ze begon met het geven van kledingparty’s en stond al snel op diverse beurzen en sundaymarkets. Inmiddels biedt zij kleding aan in salon’s in Muiderberg en Muiden en bij een schoonheidsatelier in Nederhorst den Berg.

Ook organiseert Ylva in de maand december speciale kerstborrels bij bedrijven. In plaats van het vanzelfsprekende kerstpakket, komt zij met haar kleding naar de bedrijven toe. Onder het genot van een kerst borrel mogen alle werknemers heerlijk shoppen voor een bedrag, die de baas van te voren afspreekt. Ook bedrijven die iets te vieren hebben weten Ylva steeds meer te vinden. Super tof toch?! Heel wat origineler maar tevens meer gewenst, dan de vaak oubollige spullen die normaal in kerstpakketten of goodybags zitten..

Voor meer informatie over Ylva’s kledingparty’s of shop in shop formule kun je terecht bij:

Hip’N’Zo

Ylva Langkruis
tel: 0652111430
mail: hipNzo@gmail.com

Advertenties